str. Ion Neculce 5|Program: 9:00 - 18:00

Coltare de bucatarie - Chisinau, Moldova

Clientii aleg adesea sa achizitioneze un coltar de bucatarie în loc de o masa cu scaune. Un astfel de set se va potrivi într-o bucatarie, indiferent de dimensiune și design interior. Modelele compacte sunt bune pentru bucatariile mici și permite gazduirea unui numar maxim de persoane în timpul unei sarbatori. Clientii cu un buget mare aleg coltare de bucatarie personalizate. În acest caz, vor fi luate în calcul cerintele individuale ale clientului. Modelele de coltare de bucatarie prezentate pe site-ul nostru web sunt cunoscute în toata Moldova și în strainatate. O data ce ati efectuat o comanda la noi, veti primi:

Înainte de a achizitiona un colt la bucatarie, alegeti materialul tapiteriei. Utilizam în producere  materiale practice și rezistente la uzura. Folosim piele ecologica și floc textil. Realizam colturi de bucatarie din piele naturala la comanda. Modelul din piele artificiala va oferi bucatariei un aspect atractiv. Sunt solicitate modelele cu raft deasupra spatarului canapelei. Aceasta poate fi utilizata pentru a amplasa elemente decorative. Sertarul încorporat este convenabil pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie care sunt utilizate rar. Pentru fabricarea carcasei coltului bucatariei, utilizam lemn masiv natural, PAL, PAL, MDF și placaj. Atunci când comandati un colt de bucatarie, oferim optiuni pentru alegerea picioarelor. Sunt disponibile: din metal, MDF, plastic, lemn masiv și PAL.
Daca nu va puteti decide în favoarea unui model, va vom expune toate avantajele și dezavantajele colturilor de bucatarie care v-au placut.

Coltare de bucatarie extensibile in Moldova

În Moldova, coltarele de bucatarie extensibile cu un loc de dormit sunt foarte solicitate. Canapeaua de colt va accentua designul bucatariei, indiferent de dimensiunea acesteia. Prezenta unei zone de dormit suplimentare va solutiona problema lipsei de spatiu în apartament și va oferi oaspetilor  Dvs. posibilitatea de a petrece noaptea .
Aveti nevoie sa achizitionati colturi de bucatarie cu un loc de dormit din urmatoarele motive:

La noi puteti achizitiona un colt la bucatarie gata sau puteti comanda unul individual. Suntem mai buni decât concurentii noștri fiind ca:

Catalogul de coltare de bucatarie este actualizat periodic. Calitatea produsului este sustinuta de o garantie de doi ani.
Comandati în Moldova coltare de bucatarie la noi! Nu veti regreta!