str. Ion Neculce 5|Program: 9:00 - 18:00

Paturi - Chisinau, Moldova

Pe site-ul nostru este expusă o gamă largă de paturi pentru dormitor. Ocupăm o poziție de lider în vânzarea paturilor la comandă în Moldova. În catalogul nostru veți găsi un model pe placul Dvs. Vă propunem următoarele opțiuni:

 La noi, chiar și cei mai pretențioși clienți vor putea comanda un pat pentru dormitor, care se va avea un preț și un stil potrivit. Lemnul masiv este considerat o opțiune de fabricație ecologică. În acest caz, nu se emit gaze nocive pentru sănătate. Luați în considerare paturile cu o saltea de calitate. În timpul somnului, pentru o odihnă calitativă, corpul trebuie să fie în poziție anatomică corectă. Mai bine să alegeți o saltea ortopedică. Datorită rigidității și elasticității sale moderate, se „ajustează” la curbele corpului și vă permite să vă relaxați. Designul trebuie să corespundă necesităților. Dacă doriți ca patul să fie confortabil și practic, atunci alegeți unul echipat cu un mecanism de ridicare. Locul de sub bază este destinat pentru depozitarea lenjeriei. Pot fi păstrate haine, plăpumi de sezon și alte lucruri. Dacă există suficient spațiu în dormitor, atunci comandați un pat fără o bază de ridicare, cu un cadru metalic și somieră din lemn. Această opțiune va avea un preț mai redus.

Paturi de calitate în Moldova

Pielea ecologică este considerată pe merit un material de înaltă calitate. După ce ați cumpărat un pat pentru un dormitor din piele ecologică, veți obține o piesă de mobilier frumoasă și de înaltă calitate. Paturile din piele din Moldova sunt solicitate în rândul clienților cu un buget nelimitat. Faptul achiziționării mobilierului din piele naturală semnifică conferirea dormitorului lux și confort. Aceste paturi sunt adesea achiziționate la comandă. Propunem o gamă largă de produse. De ce cumpără clienții paturi din piele în ciuda costului? Fiind că:

La momentul actual tehnologia prelucrării pielii a avansat. Ele sunt diferă semnificativ de modul în care lucrau tăbăcarii înainte. În prezent, piața vă propune pentru fabricarea paturilor:

Prin intermediul unei prelucrări speciale și a unei selecții atente a materialelor, pielea ecologică devine unică pentru realizarea unui pat la comandă. Aceasta obține rezistență și durabilitate. Am devansat concurenții noștri în acest sens fiind că:

Site-ul nostru propune cele mai bune paturi in Moldova.