str. Ion Neculce 5|Program: 9:00 - 18:00

Mobila pentru dormitor - Chisinau, Moldova

În Moldova puteți alege și achiziționa mobilier pentru un dormitor, decorat în diferite stiluri și varii configurații. Seturile includ mai multe articole. Fațadele dulapului sunt decorate în nuanțe de culori închise, deschise sau neutre. La fabricare sunt utilizate accesorii durabile de calitate înaltă.

Ce tip de mobilier se poate comanda pentru dormitor

Puteți comanda un ansamblu de mobilier pentru dormitor cu unul sau două paturi. În funcție de dimensiunile camerei, se selectează numărul de dulapuri și forma acestora. Culoarea poate fi în armonie cu decorul camerei, cu pereții, pardoseala și tavanul. Funcționalitatea și capacitatea articolelor, lungimea, adâncimea sunt selectate individual.

Este popular mobilierul pentru dormitor la comandă în stilurile următoare:
- neoclasicism;
- modern;
- High Tech.

Seturile standard pentru dormitor includ:
- paturi;
- dulap și puf;
- măsuță de toaleta si comoda;
- noptiere.

Setul complet și dimensiunea patului sunt selectate în funcție de nevoile individuale ale clientului. Armonia dintre toate obiectele se realizează datorită unității stilistice. De obicei, pentru fabricarea unui set sunt utilizate aceleași materiale. Sunt utilizate aceleași culori.

Dar doritorii pot comanda în Moldova și un dormitor decorat într-un mod neobișnuit. Dulapurile verzi și o comodă cu paturi albe, bej arată grozav. Ansamblul în stil neoclasic se distinge prin originalitate și unicitate.

Particularitățile ansamblurilor pentru dormitor

Ansamblurile pentru dormitor în stilul High-tech sunt concepute de către designeri pentru a fi ergonomice și laconice. Ele se disting prin funcționalitate, forme minimaliste. Sunt fabricate din materiale inovatoare, cu utilizarea tehnologiilor moderne. Aceste seturi sunt potrivite pentru iubitorii tendinței ultramoderne a modei.

Seturile clasice pentru dormitor se disting prin rafinament și linii stricte. Paturile sunt decorate cu piele, textile, elemente din fier forjat. Seturile clasice reflectă splendoarea regală. Acestea sunt alese de persoane cu dorința de a-și sublinia poziția în societate, susținând valori tradiționale de neclintit.

Dormitoarele în stil modern pot fi numite o transformare a mobilierului clasic. Elementele ansamblului se disting prin prezența liniilor line, a designului pe mai multe niveluri. Pentru fabricarea lor, sunt adesea utilizate materiale naturale scumpe. Designerii creează articolele setului cu numeroase tranziții, conexiuni, intercalări.

Dormitoarele de dimensiuni mari sunt achiziționate pentru camere spațioase. Setul include un număr maxim de articole. Sunt populare dormitoarele modulare și pot fi completate în caz de necesitate.

Seturile de dormitoare de dimensiuni mici constau dintr-un pat și două noptiere. Dacă există spațiu în cameră, atunci acestea sunt echipate cu o comodă, o masă de toaletă și alte piese de mobilier. Seturile de dimensiuni mici de înaltă calitate, sunt foarte scumpe. Dormitoarele înguste sunt excelente pentru instalarea în încăperi cu planificare ne standard.

Ansamblurile de nuanțe închise se disting prin severitatea lor laconică și arată impresionant. Astfel de seturi se evidențiază favorabil pe fundalul pereților, tavanelor și podelelor de nuanțe deschise. Dormitoarele cu nuanțe întunecate creează o impresie mai puternică decât seturile decorate cu aurire, cu o abundență de elemente decorative.

Culorile deschise extind vizual spațiile. Acestea vor ajuta la crearea unei atmosfere de aristocrație, eleganță și rafinament. Dacă este necesar, managerii magazinului online vă vor ghida la alegerea celui mai potrivit set de mobilier pentru dormitor. Îi puteți contacta la numerele de telefon specificate.
 

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)