str. Ion Neculce 5|Program: 9:00 - 18:00

Coltar bucatarie extensibil M-10

0 opinii / Spune-ţi opinia


6.300 MDL

Opţiuni disponibile

Dimensiuni 1.2 m / 1.9 m

Datorită situației instabile, prețurile de pe site pot diferi într-o măsură mai mare sau mai mică de prețurile reale, vă rugăm să verificați prețul la managerii noștri, pentru aceasta ne puteți contacta conform datelor indicate în secțiunea „Contacte”

Coltar de bucatarie va accentua designul bucatariei, indiferent de dimensiunea acesteia.

Prezenta unei zone de dormit suplimentare va solutiona problema lipsei de spatiu în apartament și va oferi oaspetilor Dvs. posibilitatea de a petrece noaptea . Aveti nevoie sa achizitionati colturi de bucatarie cu un loc de dormit din urmatoarele motive: sunt functionale și va permit sa solutionati problema lipsei de spatiu în bucatarie; face posibila utilizarea scaunelor și amenajarea unui loc de dormit, în caz de necesitate; coltul de bucatarie se va potrivi armonios în orice colt al camerei; functionarea confortabila, datorita spatarului moale și a scaunului coltului bucatariei, nu va permite ca spatele sau gâtul sa simta disconfort; posibilitatea de a comanda un colt de bucatarie potrivit pentru designul interior al camerei, contribuie la pastrarea stilului.

Coltarele se executa la comanda, pretul variaza in functie de marime produsului, tesatura sau piele artificiala selectata.

Da intrebare referitor la acest produs
Raspunsul va veni la posta electronica

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha